About

HYPERMODERNE PARKING

Tweewaters

Een belangrijk aspect van de holistische visie van TWEEWATERS is het autovrij houden van de wijk. Met de parking Tweewaters wordt de eerste stap gezet doordat de wagens vanaf nu aan de rand van de wijk afgeleid worden naar de ondergrondse publieke parkeerplaatsen. Zo hebben ook de klanten van de handelaars in de Balk van Beel het comfort vlakbij te parkeren.

De bekende Vlaamse toparchitect Stéphane Beel ontwierp in Tweewaters onder meer de Balk van Beel en de Twist. Maar ook de hypermoderne publieke parking is van zijn hand: ecologisch doordacht, vindingrijk en innovatief. Door de zuivere betonnen structuur met alleen maar kolommen en plafondplaten zijn er geen balken meer zichtbaar in de parking. De parking is volledig uitgerust met LED-verlichting. Door middel van groene technologie, wordt de parking gepoetst zonder reinigingschemicaliën te gebruiken.

De automatische nummerplaatherkenning maakt van het vlot in- en uitrijden van de parking kinderspel. Vooral voor abonnees is die nummerplaatherkenning een zegen, zij kunnen de parking zonder wachttijden of formaliteiten in- en uitrijden.  Voor elektrische en plug-in hybride auto’s zijn er plaatsen voor een groene tankbeurt en iedereen parkeert het eerste kwartier volledig gratis.  Ook aan de fietsers is aandacht besteed. Zij krijgen een aparte en veilige in- en uitrit, volledig afgescheiden van het autoverkeer en met een rustzone.  Door de zuivere betonnen structuur met alleen maar kolommen en plafondplaten zijn er geen balken meer zichtbaar in de parking. De parking is volledig uitgerust met LED-verlichting. Door middel van groene technologie, wordt de parking gepoetst zonder reinigingschemicaliën te gebruiken.

Visit TWEEWATERS by Ertzberg